110 Lwl Partının Adv İhti̇yacı

bellammy07

Yeni Üye
Tepki
0
Değerli arkadaşlar 1 parti karakterim var 110 hepside.
Hepsinin üzerlerindeki itemler +5 te bırakmıştım acc ler dahil.
Sadece Weaponları +7 bastım.
Şimdi Bu Kıyafet ve Acc setlerine ADV basmak istiyorum malum 12 D bi şekilde gelecek.
Ama ben şimdiden partimi hazırlamak istiyorum.
Hatta bazı karakterlerimde Örneğin Nova Heavy Armor set var bir kaçında da Armor set var.
Şimdi bu Novalara Malum ADV basmak çok para. Bu novalardakileri de NPC sete çevireyim diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Ayrıca bu adv yi nasıl halledebilirim .Tek tek satın almaya kalksam bir dünya para.
Bu adv yapım konusunda neler yapabilirim.

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Değerli arkadaşlar 1 parti karakterim var 110 hepside.
Hepsinin üzerlerindeki itemler +5 te bırakmıştım acc ler dahil.
Sadece Weaponları +7 bastım.
Şimdi Bu Kıyafet ve Acc setlerine ADV basmak istiyorum malum 12 D bi şekilde gelecek.
Ama ben şimdiden partimi hazırlamak istiyorum.
Hatta bazı karakterlerimde Örneğin Nova Heavy Armor set var bir kaçında da Armor set var.
Şimdi bu Novalara Malum ADV basmak çok para. Bu novalardakileri de NPC sete çevireyim diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Ayrıca bu adv yi nasıl halledebilirim .Tek tek satın almaya kalksam bir dünya para.
Bu adv yapım konusunda neler yapabilirim.
Başka bir alternatifin yok yani adv icin. Nova adv hep maaliyetli. Npc 7 basmakta mantikli. Nova 5 yapmakta mantikli. Adv bluelariyla ilgili videom var. Onu uygularsan elde edebilirsin. Hatta direk gold ile al daha mantikli.

Konu Sahibi
B

bellammy07

Yeni Üye
Tepki
0
Başka bir alternatifin yok yani adv icin. Nova adv hep maaliyetli. Npc 7 basmakta mantikli. Nova 5 yapmakta mantikli. Adv bluelariyla ilgili videom var. Onu uygularsan elde edebilirsin. Hatta direk gold ile al daha mantikli.
Reisim moblardan düşme olayı artık yok değil mi malum 110 levelim. Yani benim charlar yapma olasılığım yok diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar