Charlar Gold Kasamıyor / Tr Sro Tayfa İçeri̇ Lütfen

bellammy07

Yeni Üye
Tepki
0
Değerli arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.

1 parti ( 8 li ) 110 lwl karakterim mevcut. Eu/Ch karışık
Karakterin çopunda Jaguar mevcut 107 lik SANDWORD slotlarında kasıyorum.
Amaç malum gold kasmak artık. Ama benim sorunum charlar beklediğim gibi gold kasamıyor.
Örneğin charların üzerinde 20m Para bırakıyorum ben. herşehre gelişinde itemleri satıp atçıdanda 400 er tane Water Of Life (Pet Hp Artırıcı) malum slotta ölmesin diye.
300 hp - 400 de mp aldırıp slota salıyorum.
Charlar slottan şehre gelip üzerlerindekileri sattıklarında üstlerinde 23 m para oluyor yani çok düşük.
Acaba diyorum Jaguarlara aldırttığım bu water of life ( totalde 1 m para yapıyor 400 adedı)
Sizde ne yapmalıyım.
1- Slota mu değişmeliyim ,
2- Jaguarları petlerı kapatmalımyıım ?
3- slot öneriniz varmı ?

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Değerli arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.

1 parti ( 8 li ) 110 lwl karakterim mevcut. Eu/Ch karışık
Karakterin çopunda Jaguar mevcut 107 lik SANDWORD slotlarında kasıyorum.
Amaç malum gold kasmak artık. Ama benim sorunum charlar beklediğim gibi gold kasamıyor.
Örneğin charların üzerinde 20m Para bırakıyorum ben. herşehre gelişinde itemleri satıp atçıdanda 400 er tane Water Of Life (Pet Hp Artırıcı) malum slotta ölmesin diye.
300 hp - 400 de mp aldırıp slota salıyorum.
Charlar slottan şehre gelip üzerlerindekileri sattıklarında üstlerinde 23 m para oluyor yani çok düşük.
Acaba diyorum Jaguarlara aldırttığım bu water of life ( totalde 1 m para yapıyor 400 adedı)
Sizde ne yapmalıyım.
1- Slota mu değişmeliyim ,
2- Jaguarları petlerı kapatmalımyıım ?
3- slot öneriniz varmı ?
Bence eu ch karışık pt bu kadar az gold kasmamalı. 400 er water of life 1m. Chine party bile gold kasarken eu chinese daha fazla kasmalı. Acaba bu bakımla diğer sunuculardaki rateleridemi kıstılar ?. 110 partyi 106 sand buglara at derim.

Konu Sahibi
B

bellammy07

Yeni Üye
Tepki
0
Bence eu ch karışık pt bu kadar az gold kasmamalı. 400 er water of life 1m. Chine party bile gold kasarken eu chinese daha fazla kasmalı. Acaba bu bakımla diğer sunuculardaki rateleridemi kıstılar ?. 110 partyi 106 sand buglara at derim.
Walla hocam senın dedıgın slottaydılar bır ara zaten suankı slotta acıkcası o slottan farklı yok saçma sapan bır gold kasma oranı var bılemedım umarım boyle gıtmez bu durum cunku cok uzucu zarar edecek utanma charalr :D

Konu Sahibi
B

bellammy07

Yeni Üye
Tepki
0
Bir güncelleme yapalım diğer arkadaşlara da öğretici olsun.
Arkadaşlar kesinlikle Jaguar vs petleri kapatın şuan Peti kapattıktan sonraki ilk sehre donusunde normalde üzerinde 20 m ile slota gondermıstım suan uzerınde tam 29 m gold mevcut.
Yani 1 Donuste 9 M para iyi gibi :D

fatih1

Yeni Üye
Tepki
0
kardo yere düşen herşeyi toplat sattır zaten bide petleri sadece hwt fgw de canlandır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar