Dcden Buraya

cqwex07

Yeni Üye
Tepki
0
Hocam sizin bana söylediğiniz gibi yaptım olmadı. Yine giant keserken life kapatıyor sonra geri açıyor. Bu arada kasılma alanına giderken shield ile division açıp gıtmesını istiyorum . Nasıl yapabilirim

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Hocam sizin bana söylediğiniz gibi yaptım olmadı. Bu arada kasılma alanına giderken shield ile division açıp gıtmesını istiyorum . Nasıl yapabilirim
Giant canavar sayısı yapmışsın. Giant party için yapmaya çalışıyordun- Giant Party Canavar sayısı 0 yaparsan basacak

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Hocam sizin bana söylediğiniz gibi yaptım olmadı. Yine giant keserken life kapatıyor sonra geri açıyor. Bu arada kasılma alanına giderken shield ile division açıp gıtmesını istiyorum . Nasıl yapabilirim
Buff kısmında Life turnuveri kapattın değil mi. Kasılma alanı menzilinde açık ?

Konu Sahibi
C

cqwex07

Yeni Üye
Tepki
0
şimdi oldu tesekkur ederim peki kasılma alanında yürüken divison vs o nasıl oalcak hocam

Konu Sahibi
C

cqwex07

Yeni Üye
Tepki
0
Buradaki gibi Saldırı kısmına buff komut yerine eklersen giderken basar.
hocam dediğiniz gibi yaparsam şehirden cıktıktan sonra life basarak gider. Ben kasılma alanına giderken en güvenlı şekilde gitmesını istiyorum o yüzden life kapalı olmalı. Komuttan life ı kapatırsamda bu sefer kasılma alanında basmaz. nasıl olmalı bu iş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar