Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sizin bana söylediğiniz gibi yaptım olmadı. Yine giant keserken life kapatıyor sonra geri açıyor. Bu arada kasılma alanına giderken shield ile division açıp gıtmesını istiyorum . Nasıl yapabilirim
Hocam sizin bana söylediğiniz gibi yaptım olmadı. Yine giant keserken life kapatıyor sonra geri açıyor. Bu arada kasılma alanına giderken shield ile division açıp gıtmesını istiyorum . Nasıl yapabilirim
hocam dediğiniz gibi yaparsam şehirden cıktıktan sonra life basarak gider. Ben kasılma alanına giderken en güvenlı şekilde gitmesını istiyorum o yüzden life kapalı olmalı. Komuttan life ı kapatırsamda bu sefer kasılma alanında basmaz. nasıl olmalı bu iş