Değerli Yöneticilerimizin Dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bellammy07

Yeni Üye
Tepki
0
Değerli @JokeGame kardeşim.
Belki bilgi vardır veyahut yoktur fakat ben bilgin dahilinde diye düşünerekten bir konuda fikrimi beyan etmek isterim.
Mesaj kutuma Revoland isimli yöneticiden '' Arkadaşlar üzerine basa basa burada konulara özenli cevap verin diye söylüyoruz ama halen aynı sorunlar devam ediyor. Kimse forum kurallarını okumuyor veya okumaktan aciz. Bu saatten sonra konulara özenli cevap verilmediği taktirde direk hesaplar askıya alınacak. '' şeklinde mesaj geldi öncesinde de buna benzer bir mesaj daha almıştım.
Bu forumda isteyen istediği gibi konu açması niçin engelleniyor.
Ben istediğim zaman istediğim yere konu açamayacaksam ne anlamı var forumun.
Ben her açılan konuyu takip edemem ki.
Foruma girerim o an neye ihtiyacım var ise yazarım bilgisi olan arkadaşlarda yine cevaplamak isterlerse forum üzerinden gerekli dönüşü sağlar zaten.
Ama yukarıda belirttiğim mesajlar aldığımız zaman yöneticiden inanın ki foruma giresim dahi gelmiyor.
Sırf @JokeGame hocamın hatrına giriyorum belki yardım isteyen birisi olurda 2 mesaj atarım bir faydam dokunabilir gibisinden.
Ama bence yukarıdaki yönetici arkadaşın tutum ve davranışı devam ederse çevremdeki arkadaşlarımından da aldığım geri dönüşler de hiç iyi olmadığı için forumun geleceği açısından bence biraz sekteye uğratabilir.
Rica ediyorum bize tehditvari mesajlar atmayın.
Yani yönetici olmak demek millet ahkam kesmek midir.
Saygı ile..

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Belki bilgi vardır veyahut yoktur fakat ben bilgin dahilinde diye düşünerekten bir konuda fikrimi beyan etmek isterim.
Mesaj kutuma Revoland isimli yöneticiden '' Arkadaşlar üzerine basa basa burada konulara özenli cevap verin diye söylüyoruz ama halen aynı sorunlar devam ediyor. Kimse forum kurallarını okumuyor veya okumaktan aciz. Bu saatten sonra konulara özenli cevap verilmediği taktirde direk hesaplar askıya alınacak. '' şeklinde mesaj geldi öncesinde de buna benzer bir mesaj daha almıştım.
Foruma girerim o an neye ihtiyacım var ise yazarım bilgisi olan arkadaşlarda yine cevaplamak isterlerse forum üzerinden gerekli dönüşü sağlar zaten.
Ama yukarıda belirttiğim mesajlar aldığımız zaman yöneticiden inanın ki foruma giresim dahi gelmiyor.
Sırf @JokeGame hocamın hatrına giriyorum belki yardım isteyen birisi olurda 2 mesaj atarım bir faydam dokunabilir gibisinden.
Ama bence yukarıdaki yönetici arkadaşın tutum ve davranışı devam ederse çevremdeki arkadaşlarımından da aldığım geri dönüşler de hiç iyi olmadığı için forumun geleceği açısından bence biraz sekteye uğratabilir.
Saygı ile..
Kıymetli hocam. Forum’da uygun kategorilerde istedigin konuyu acmakta sormakta özgür ve hürsünüz. Burayi sizler icin kurduk. Toplu özel mesaj atılıyorsa mümkün olduğu kadar ince eleyip sık dokunarak atılmalı, Burada atılan mesajda anlatilmak istenen. Gizli dosyalari gorebilmek icin atilan yorumlarin “ asfghaff “ gibi veya nokta virgul gibi olmamasının istenmesi, kimsenin konu açmayacak denmesi degil tabikide 🙂 Şikayetini ve memnun olmadigin durumu bildirdigin icin teşekkür ederim. Gerekli toplantılar yapılacaktır. 🌪️

Revoland

Yönetici
Yönetici
Tepki
0
Merhaba.

Sanırım bazı yanlış anlaşılmalar olmuş atılan mesajlar tüm kullanıcılara gitmektedir. Forum da herkes istediği konuyu ve mesajı yazmakta tabi ki özgürdür. Ancak bazı kurallar çerçevesinde. Biz beğeni ve yorum sistemini getirirken forumun etkileşimini arttırmak ve forumun biraz daha canlanması için getirmiştik. Aradan zaman geçmesine rağmen ve aralıklarla duyuru geçmemize rağmen random mesajlar atılmaya devam ediyor. Bu forum sizlerin yararlanması ve kaynaşmanız için kuruldu. Burada herkesin birşeylerden faydalanması için emek ve çaba sarf ediyoruz. Böyle bir yanlış anlaşılmadan dolayı herkesten özür dilerim.

bebe66

Yeni Üye
Tepki
0
Saygı ile..
arkadaşa katılıyorum...

gaiusthad

Yeni Üye
Tepki
0
@bellammy07 sayın hocam açıkçası biraz alınganlık yaptığınızı düşünüyorum, nihayetinde bu mesaj hepimize geldi, yönetici ve moderatör arkadaşlar forumda konuyu saptırıcı yahut "asdasdsa" gibi sadece puan kasmak için atılmış cevapların forum ortamının kalitesini düşürdüğünü görüp buna istinaden bir uyarı mesajı atmışlar. şahsi düşüncem bunu kişiselleştirmemek lazım.

@bebe66 hocam niyetim kesinlikle tartışmak değil fakat atılan bu toplu mesajdan biraz da sizin pay çıkarmanız gerektiğini düşünüyorum. phbot bölümünde RusSro hakkında açtığım konuya binaen "phbot çalışıyor mu, serbest mi?" gibisinden konuya kelalaka cevaplar veriyorsunuz. Bu tip soruların özelden de ulaşarak sorulması gerektiği taraftarıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar