Full Otomatik Kervan Çekmek

ttolga09

Yeni Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba. İnternette farklı yerlerde otomatik kervan çektirme ayarları ile ilgili script ler ve ayarlar var. Ama güncel bir konu yok malesef. TrSro oyuncusuyum ve bu konu hakkında bazı şeyler yaptım lakin bir nokta da takıldım. Bu sorunu çözersek eğer birkaç versiyon oluşturup güncel bir rehber hazırlamak istiyorum sizlerin de yardımı ile. Maksat diğer arkadaşlara faydamız olsun. Yardımınızı bekliyorum.

Yaptığım işlemleri şöyle sıralamak istiyorum. Gerekirse Script, ekran görüntüsü yada video paylaşımında bulunabilirim.
Karakter parti ile slotta kadılıyorken pH botun koşullarında ayarlamalar yaptım sırasıyla şöyle.
Special good box sayısı (envantere göre yazılır) 40 ise şehre dön.
Şehirdeyse ve special good box sayısı 40 ise Saldırı petini kapat ve parti den çık.
Şehirdeyse ve special good box sayısı 40 ise job kıyafetini giy.
Şehirdeyse ve job kıyafetini giymişse komutu çalıştı.
Burda kendi elimle ayarladığı şekilde karakter sanarkant dan Constantin e ışınlanıyor, Job npcsine gidiyor, nakliye petini açıyor, kervan ticaretini başlat diyip kervan çekmeye başlıyor. Benim hazırladığım yoldan hotan daki job npc sine gidiyor kervan ticaretini tamamlıyor.
Buraya kadar herşey otomatik ve sorunsuz geliyor. Yaptığım script te ticareti bitirdikten sonra pet i kapatıp job kıyafetini çıkarması gerekirken onun yerine kervan petini kapatıp görev petini çağırıyor ve hataya düşüyor. Script te ve normal botun kendine ait koşullarında bir çok kombinasyon denedim ama bunu bir türlü çözemedim. Son noktada takılmasa job kıyafetini çıkarıcak normal kale ye ışınlanmış gibi ticket ve stoneleri depoya vs atıp normal döngüsünü tamamlayıp slotuna gidip kasılmaya devam edecek. Nedenini bilmiyorum ama kervan petini kapattıktan sonra görev petini çağırmasını engelleyemiyorum. Bu sorunu çözmek için yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Konu Sahibi
T

ttolga09

Yeni Üye
Tepki
0
Bu arada resimleri yükledim. Txt belgesinde mavi seçili kısım kervan ticaretini tamamladığı komut. Sonrasında bütün petleri kapatıp job kıyafetini çıkarması gerekirken yapmıyor. Kervan ticaretini bitirdikten sonraki kısmı birkaç farklı şekilde değiştirdim ama olmadı bi türlü.
Kırmızı yazılı olan koşulların da komutu çalıştır satırı dahil üst satırdakiler sorunsuz çalışıyor ama sorunu çözmek için alt kısımda yazdığım hiç bişey çözüm olmadı. Bir yerde bi hatam var çözemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 243Ekli dosyayı görüntüle 244

Moderatörün son düzenlenenleri:

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Bu arada resimleri yükledim. Txt belgesinde mavi seçili kısım kervan ticaretini tamamladığı komut. Sonrasında bütün petleri kapatıp job kıyafetini çıkarması gerekirken yapmıyor. Kervan ticaretini bitirdikten sonraki kısmı birkaç farklı şekilde değiştirdim ama olmadı bi türlü.
Kırmızı yazılı olan koşulların da komutu çalıştır satırı dahil üst satırdakiler sorunsuz çalışıyor ama sorunu çözmek için alt kısımda yazdığım hiç bişey çözüm olmadı. Bir yerde bi hatam var çözemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 243Ekli dosyayı görüntüle 244

Sona geldiğinde neden ölürsen yapıyorsun. Sona geldiğin zaman. Sonlandır kervan peti yapıp ışınlan - şehir samarkand eşya sayısı good box 0 ise meslek kıyafetini çıkart yapabilirsin. Ölürsen kısmı bozuyor koşulunu. Onu çıkartırsan olacak

Konu Sahibi
T

ttolga09

Yeni Üye
Tepki
0
Sona geldiğinde neden ölürsen yapıyorsun. Sona geldiğin zaman. Sonlandır kervan peti yapıp ışınlan - şehir samarkand eşya sayısı good box 0 ise meslek kıyafetini çıkart yapabilirsin. Ölürsen kısmı bozuyor koşulunu. Onu çıkartırsan olacak
Ölürsen kısmını kervanı yolda keserlerse hataya düşmesin diye yapıldı. O koşulu koymadan önce de hata vardı. Kullanmıycam o koşulu. Kervan petini sonlandır dedim tek olarak da tüm petler olarak da. Kervan petini kapatıyor ama hemen arkasından görev petini çağırıyor.Ama ışınlan ve goodbox = 0 koşulunu denemedim onun yerine ticket varsa job kıyafetini çıkar şeklinde denedim. Söylediğini deniycem inşallah işe yarar.

Konu Sahibi
T

ttolga09

Yeni Üye
Tepki
0
Ölürsen kısmını kervanı yolda keserlerse hataya düşmesin diye yapıldı. O koşulu koymadan önce de hata vardı. Kullanmıycam o koşulu. Kervan petini sonlandır dedim tek olarak da tüm petler olarak da. Kervan petini kapatıyor ama hemen arkasından görev petini çağırıyor.Ama ışınlan ve goodbox = 0 koşulunu denemedim onun yerine ticket varsa job kıyafetini çıkar şeklinde denedim. Söylediğini deniycem inşallah işe yarar.
Ayarları bu şekilde yaptım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. yardımlarınız için teşekkür ederim. Artık slotta kasılan çar otomatik şehre gidip job giyip npc ye gidip kervanı başlatıp constantin den hotan a gidip ticareti bitirip job u çıkarıp normal kasılma slotuna gidiyor. şu anlık koşulları ve kendi çizdiğim tihef için olan script i buraya bırakıyorum. Daha sonra daha detaylı görselli açıklamalı bir rehber hazırlayıp sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu arada ben rehberi nerede ve ne şekilde hazırlamalıyım söylerseniz herkes faydalanır. çok teşekkürler :)

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Sona geldiğinde neden ölürsen yapıyorsun. Sona geldiğin zaman. Sonlandır kervan peti yapıp ışınlan - şehir samarkand eşya sayısı good box 0 ise meslek kıyafetini çıkart yapabilirsin.

Ayarları bu şekilde yaptım ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. yardımlarınız için teşekkür ederim. Artık slotta kasılan çar otomatik şehre gidip job giyip npc ye gidip kervanı başlatıp constantin den hotan a gidip ticareti bitirip job u çıkarıp normal kasılma slotuna gidiyor. şu anlık koşulları ve kendi çizdiğim tihef için olan script i buraya bırakıyorum. Daha sonra daha detaylı görselli açıklamalı bir rehber hazırlayıp sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu arada ben rehberi nerede ve ne şekilde hazırlamalıyım söylerseniz herkes faydalanır. çok teşekkürler :)
Sevindim. Ufak dokunuşlar iyidir. Script icin zamanim olmadigindan hayata geciremedigim bir projeydi kervan olayi. Phbot kismina acarsan guzel olur. Haricinde scriptleri jangan - donwhang cizmek lazim trsro icin ve script icindeki komutlari turkceye cevirmek lazim turkce kullanimi icin.

Konu Sahibi
T

ttolga09

Yeni Üye
Tepki
0
Sevindim. Ufak dokunuşlar iyidir. Script icin zamanim olmadigindan hayata geciremedigim bir projeydi kervan olayi. Phbot kismina acarsan guzel olur. Haricinde scriptleri jangan - donwhang cizmek lazim trsro icin ve script icindeki komutlari turkceye cevirmek lazim turkce kullanimi icin.
Evet herşeyi yapıp olmucak yerde takılınca yardım gerekiyor illa insan göremiyor. PH bot kısmına açıcam konuyu ama 1 hafta falan biraz yoğunum. Sonrasında bütün arkadaşlara ve kullanıcılara yardımcı olması için rehberi hazırlayacağım. Scriptilerinin de tamamlayacağım. Aklıma takılan nokta şu ben bot ve oyunu Türkçe olarak oynuyorum bu komutu Türkçeye çevirmek derken. Rehber hazırlarken ben nerede ne yapıldı hepsini zaten detaylı bir şekilde anlatmayı planlıyorum hatta görselleriyle birlikte. Tam olarak neyi Türkçeye çevireceğiz anlamadım.

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Evet herşeyi yapıp olmucak yerde takılınca yardım gerekiyor illa insan göremiyor. PH bot kısmına açıcam konuyu ama 1 hafta falan biraz yoğunum. Sonrasında bütün arkadaşlara ve kullanıcılara yardımcı olması için rehberi hazırlayacağım. Scriptilerinin de tamamlayacağım. Aklıma takılan nokta şu ben bot ve oyunu Türkçe olarak oynuyorum bu komutu Türkçeye çevirmek derken. Rehber hazırlarken ben nerede ne yapıldı hepsini zaten detaylı bir şekilde anlatmayı planlıyorum hatta görselleriyle birlikte. Tam olarak neyi Türkçeye çevireceğiz anlamadım.
Komuttaki ingilizceler türkçede çalışıyorsa sorun yok. Bazen çakışma yapıyordu onu kastetmek istedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar