Sro Jc Planet 300 Silk Harcaması

hayroguler

Yeni Üye
Tepki
0
Merhaba,

İsroya tekrardan başlama yeni karar verdim. Youtube videolarında bahsedildiği JC Planet 300 silk harcama mevzusunu 1 Şubattan uygulayın diye önerildi ki 3 ay tek tık atılabilisin diye. Sormak istediğim özellikle ayın ilk günü mü yoksa şuanda alsam 3 ay geçerli olacak mı bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim mod lar taşırsa doğru yere sevinirim. Teşekkürler.

huzeyfeboz

Yeni Üye
Tepki
0
Şuan Olmaz Her ayın birinde 300 silk harcama yaparsan saat 18:00 den önce 2 aylık vip yani tek tik birde 300 silk ile premıun aldıgın ıcın 3 aya tekabul etmıs oluyor malasef birdahaki ayın başını beklemen lazım vip olabilmen için

huzeyfeboz

Yeni Üye
Tepki
0
(şuanda istersen pre çekebilirisn ama 1 aylık olur oda pahalıya gelir onun için mart 1 beklemen lazım artık bu fırsatı kaçırdın malasef

JokeGame

İçerik Üretici
İçerik Üretici
Tepki
6
Merhaba,

İsroya tekrardan başlama yeni karar verdim. Youtube videolarında bahsedildiği JC Planet 300 silk harcama mevzusunu 1 Şubattan uygulayın diye önerildi ki 3 ay tek tık atılabilisin diye. Sormak istediğim özellikle ayın ilk günü mü yoksa şuanda alsam 3 ay geçerli olacak mı bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim mod lar taşırsa doğru yere sevinirim. Teşekkürler.
Selamlar. Her ayin 1 i en mantiklisi. Mesela 2-3-4-5 tede harcayabilirsin. Atiyorum 1 subatta vip yaptin 90 gün. 2 subatta 89 3 subatta 88 gunun olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar