Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngilizcemediapk2 malesef yok. Bu scriptler türkçe. Pvpler ingilizce olduğu için taşı görmediği için açmaz. İngilizce taş ismi lazım. O taş ismini değiştirdiğin an işin hallolur.
İngilizcemediapk2 malesef yok. Bu scriptler türkçe. Pvpler ingilizce olduğu için taşı görmediği için açmaz. İngilizce taş ismi lazım. O taş ismini değiştirdiğin an işin hallolur.
Pvp sunucular için bir şey diyemiyorum hocam. Trsro'da benim yaptığım her zaman çalışıyor, maalsef her sunucuya giripte bunu deneme gibi bir şansımda yok.
Pvp sunucular için bir şey diyemiyorum hocam. Trsro'da benim yaptığım her zaman çalışıyor, maalsef her sunucuya giripte bunu deneme gibi bir şansımda yok.
hocam herşey yapıyor taşı felan acıyor fakat içeri girmiyor sebebi ne olabilir elimle içeri atıyorum cagırmayıda yapıyor ondada sorun yok ama dısarda taşı acıyor teleportu seciyor içer itıklayıp girmiyor