tesekurler
I ibrahim797 Yeni Üye Katılım 11 Eki 2023 Mesajlar 13 Tepki 0 Puan 0 8 Kas 2023 #42 hocam kısa bir video veya anlatım var mı bu plugini nasıl kullanıcagımızın?
M Molly Yeni Üye Katılım 29 Eyl 2023 Mesajlar 18 Tepki 0 Puan 0 8 Kas 2023 #44 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... <3
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... <3
S steroid Yeni Üye Katılım 9 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 Puan 0 9 Kas 2023 #45 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... güzel işlem
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... güzel işlem
E ERT44 Yeni Üye Katılım 15 Eki 2023 Mesajlar 10 Tepki 0 Puan 0 9 Kas 2023 #46 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... güzel
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... güzel
M mambaci68 Yeni Üye Katılım 11 Kas 2023 Mesajlar 4 Tepki 0 Puan 0 11 Kas 2023 #47 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... bravo
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... bravo
F Fearon Yeni Üye Katılım 11 Kas 2023 Mesajlar 2 Tepki 0 Puan 0 11 Kas 2023 #48 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
S Srocan21 Yeni Üye Katılım 15 Kas 2023 Mesajlar 11 Tepki 1 Puan 0 15 Kas 2023 #51 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... Elinize sağlık
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... Elinize sağlık
S Shooter Yeni Üye Katılım 15 Kas 2023 Mesajlar 8 Tepki 0 Puan 0 15 Kas 2023 #52 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... ES <3
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... ES <3
S Shooter Yeni Üye Katılım 15 Kas 2023 Mesajlar 8 Tepki 0 Puan 0 15 Kas 2023 #53 peroksizon' Alıntı: gzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmekmerhaba Genişletmek için tıkla ...
peroksizon' Alıntı: gzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmekmerhaba Genişletmek için tıkla ...
S Shooter Yeni Üye Katılım 15 Kas 2023 Mesajlar 8 Tepki 0 Puan 0 15 Kas 2023 #54 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... merhaba indiridğim dosyanın uzantısı .py olmasına rağmen phbot bot görmüyor.yeniden yükle diyorum ancak bot penceresine eklenmiyor.
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... merhaba indiridğim dosyanın uzantısı .py olmasına rağmen phbot bot görmüyor.yeniden yükle diyorum ancak bot penceresine eklenmiyor.
O ozkan60 Yeni Üye Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 13 Tepki 0 Puan 0 18 Kas 2023 #56 hakankahya' Alıntı: Ufak bir güncelleme yaptırmak istedim ama ryan henüz eklentiyi onaylamadı. Bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla ... ne zaman güncellenir?
hakankahya' Alıntı: Ufak bir güncelleme yaptırmak istedim ama ryan henüz eklentiyi onaylamadı. Bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla ... ne zaman güncellenir?
JokeGame İçerik Üretici İçerik Üretici Katılım 29 Mar 2022 Mesajlar 411 Tepki 6 Puan 18 18 Kas 2023 #57 ibrahim797' Alıntı: hocam kısa bir video veya anlatım var mı bu plugini nasıl kullanıcagımızın? Genişletmek için tıkla ... Oto fgw videomuzda nasil kullanilacagini gosteriyorum.
ibrahim797' Alıntı: hocam kısa bir video veya anlatım var mı bu plugini nasıl kullanıcagımızın? Genişletmek için tıkla ... Oto fgw videomuzda nasil kullanilacagini gosteriyorum.
S sametbey Yeni Üye Katılım 5 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 Puan 0 18 Kas 2023 #58 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... thx
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... thx
O ozkan60 Yeni Üye Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 13 Tepki 0 Puan 0 19 Kas 2023 #60 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60beğeniyoruz like atıyoruz indirme linki gelmiyor Genişletmek için tıkla ...
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60beğeniyoruz like atıyoruz indirme linki gelmiyor Genişletmek için tıkla ...