hayırlı aksamlar bu eklentı botun eklentıler kısmında cıkmıyor bugun gerceklestı var mı bır cozumu
Y yso Yeni Üye Katılım 6 Eki 2023 Mesajlar 4 Tepki 0 Puan 0 30 Kas 2023 #81 hayırlı aksamlar bu eklentı botun eklentıler kısmında cıkmıyor bugun gerceklestı var mı bır cozumu
T ToSuNPaSa94 Yeni Üye Katılım 1 Ara 2023 Mesajlar 9 Tepki 0 Puan 0 1 Ara 2023 #82 Plugin kısmında çıkmıyor şuan sorun var
B boobmrly Yeni Üye Katılım 10 Kas 2023 Mesajlar 8 Tepki 0 Puan 0 2 Ara 2023 #84 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... NİCE
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... NİCE
O orcun22 Yeni Üye Katılım 15 Eki 2023 Mesajlar 11 Tepki 0 Puan 0 2 Ara 2023 #85 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... gzz
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... gzz
W werfection Yeni Üye Katılım 15 Eki 2023 Mesajlar 12 Tepki 0 Puan 0 3 Ara 2023 #86 Elinize sağlık güncelleme gelmişti ama umarım olur
M mymaster21 Yeni Üye Katılım 5 Eki 2023 Mesajlar 9 Tepki 0 Puan 0 3 Ara 2023 #87 3trres' Alıntı: not work for trsro phbot Crash ....!!! Genişletmek için tıkla ... _
O OIK Yeni Üye Katılım 4 Eki 2023 Mesajlar 7 Tepki 0 Puan 0 4 Ara 2023 #89 Emeği geçenlerin eline sağlık. Deneyeceğim.
S sandal44 Yeni Üye Katılım 13 Eki 2023 Mesajlar 4 Tepki 0 Puan 0 6 Ara 2023 #90 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... Elinize saglık
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... Elinize saglık
M mambaci68 Yeni Üye Katılım 11 Kas 2023 Mesajlar 4 Tepki 0 Puan 0 8 Ara 2023 #92 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... helal
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... helal
B brondorsef Yeni Üye Katılım 1 Kas 2023 Mesajlar 10 Tepki 0 Puan 0 9 Ara 2023 #93 Taşı açıyor lakin içeri girmiyor
K kurultay35 Yeni Üye Katılım 5 Ara 2023 Mesajlar 6 Tepki 0 Puan 0 9 Ara 2023 #95 KARDEŞİM BOTTA EKLENTİ OLARAK AUTO GELİYOR SCRİPT GELMİYOR SEBEBİ NEDİR
R recepsabe Yeni Üye Katılım 25 Kas 2023 Mesajlar 11 Tepki 0 Puan 0 9 Ara 2023 #96 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
M MiralayG Yeni Üye Katılım 1 Ara 2023 Mesajlar 6 Tepki 0 Puan 0 9 Ara 2023 #97 Teşekkürler güzel paylaşım
B burakdemirkazik0000@gmail Yeni Üye Katılım 9 Ara 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 Puan 0 9 Ara 2023 #98 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... gg
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... gg
A abdullah Yeni Üye Katılım 8 Ara 2023 Mesajlar 17 Tepki 0 Puan 0 10 Ara 2023 #99 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... a
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... a
A abdullah Yeni Üye Katılım 8 Ara 2023 Mesajlar 17 Tepki 0 Puan 0 10 Ara 2023 #100 hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... aga link nerde
hakankahya' Alıntı: JokeGame Ailesinden Herkese Merhaba. Oyun içerisinde kayıt ettiğimiz her türlü komutu script yardımı ile yaptırabileceğimiz bir eklenti. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Eklentiyi indirdikten sonra phBot Dosya konumunda Plugins klasörüne atınız. Eklentiden görüntü ; Ekli dosyayı görüntüle 59 Eklentinin Komutları ; Herhangi bir hata ve öneri için bana ulaşabilirsiniz. edited by hakankahya Bir başka konuda görüşmek üzere. Ekli dosyayı görüntüle 60 Genişletmek için tıkla ... aga link nerde